![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() --- |
![]() ![]() ![]() ![]() |
To właśnie tutaj przychodzisz prosić o występ na gali. Zasada jest prosta, jeśli odwiedzisz Manager'a występ na tygodniówce masz pewny. Jeśli jednak nie będzie Cię w biurze, nie zdziw się, jeśli nie będzie Cię też na gali.
Nagle kamera przenosi się na backstage, a tam widzimy przechadzającego się CM Punk'a. Nowa gwiazda Perfection-Wrestling właśnie przemierza długi jak szyja żyrafy korytarz, gdy nagle zatrzymuje się przed drzwiami. Na jego twarzy pojawia się arogancki uśmieszek, a on sam drapiąc się po brodzie wchodzi do środka.
- Hmm. Witam ! Nazywam się CM Punk i właśnie dołączyłem do Twojego rosteru. Ładnie się tu rozgościłeś ! Niestety muszę CI przyznać, że nie masz gustu ;]. Ale dobra. Nie będę owijał w bawełnę. Jestem tu, by prosić się o walkę na najbliższej gali czerwonego rosteru. Albo nie ! Chcę, żeby nie była to normalna walka, tylko proszę o pojedynek Steel Cage Match. Myślisz, że to wszystko ? Grubo się mylisz ! Stawką pojedynku ma być miano pretendenta do pasa World Heavyweight Championship na No Way Out. No to chyba wszystko.
Śmiejąc się arogancko wychodzę z biura Shane.
Karta Postaci:
Straight Edge Warrior
Streak:
0/0/0
Osiągnięcia:
Temu incydentowi z CM SUCK"S w roli głównej przygląda się The Instant Classsic - Christian Cage. Mija on Punka koło biura i podnosi brwi na jego widok. Jak taki knypek miałby walczyć o pas wagi ciężkiej... Jak widać za dużo grał w WWE 13' Online. Christian Cage wchodzi do biura swojego szefa i wita się z nim, pochwili dodając.
-Dzień dobry. Nazywam sie Christian Cage i właśnie podpisałem kontrakt z tą federacją. Zostałem przydzielony na Pański roster. W poniedziałek jest gala Hell, więc przychodzę tu z prośbą o występ na tej gali. Może być walka z tym CM ssaczem.
Cage czeka na odpowiedź szefa.
Ostatnio edytowany przez Christian Cage (2012-11-24 19:39:10)
Wszedłem do biura mego szefa. Popatrzyłem się a tam stał CM Punk. Podszedłem do biurka popychając przy tym Punk'a.:
-Złaś knypie dorośli teraz pogadają! To tak chcę walki na pierwszy Hell chyba wiesz czego chcę może o pas Hardcore a jak nie to o pretendestwo ale walka ma się znaleźć tak?
Skrzywiłem twarz i stałem czekając na odpowiedź.
Streak 0/0/0
Osiągnięcia:
Przyjaciele:
Wrogowie:
Lista Walk:
Chcę walkę na pierwszej gali Hell
YES YES YES
0/0/0
LeBell Lock / Roundhouse Kick
Guillotine Choke / Missile Front Dropkick
Surfboard Dragon Sleeper / Cattle Mutilation / Heel Hook
Suicide Dive / Turnbuckle Dropkick / Running Forearm Smash / Modified Dragon Screw / Running Knee Smash / Half Hatch Suplex / Running Leg Lariat / Diving Headbutt / Running Apron Knee Strike / Backflip into Running Clothesline / Airplane Spin / Regal-Plex / Super Back Suplex
Po BackStage przechodzi nikt inny jak sam The Game który dopiero dołączył do P-W.Tak jest nareszcie znalazł biuro jego GM'a.
Pukam,wchodzę i mówię:
Witam,jestem nowym nabytkiem tej federacji i pańskiego rosteru.Chciałbym zadebiutować na pierwszym Hell w historii P-W.Mam nadzieje że walkę dostanę.
Wychodzę i wracam do szatni
>> Character Card <<
The Game
Achivemets
~ Roster Hell ~
~ Debiut na Hell ~
>> Fight <<
~ Triple H vs Brock Lesnar ~
>> Streak <<
W: 0 | D: 0 | L: 0
>> Tag Team <<
~ Chcesz?? Pisz na PW ~